Techniniai priedai:


Techniniai priedai visų rūšių dešroms ir gaminiams

M50899 Saftex SIL-31 NAUJIENA!

Stabilizatorius mėsos gaminiams.
Naudojimo norma : 3-7 g/kg arba pagal poreikį.

M2660 SülzLING

Maistinė želatina su priedais produktų drebučiuose (užpiltinių) gamybai.
Naudojimo norma: 120 – 150 g/1 l vandens 90°C.

M50145 Saftex MDM-R

Maisto priedų mišinys mechaniškai iškaulintos mėsos (MDM) pakaitalo gamybai.
Naudojimo norma: Nuo 1:8 iki 1:13 (preparatas : vanduo). 1:8:3 ar 1:10:3 (preparatas : vanduo : MDM).

M50807 Frischin Super

Gaminių šviežumą palaikantis preparatas su spalvos stabilizatoriais.
Naudojimo norma: 3-5 g/kg masės.

M50832 Frischin FR-07

Gaminių šviežumą palaikantis (pH rūgštinis) preparatas su spalvos stabilizatoriais. Skirtas naudoti: pusgaminiams, dešroms, karštai rūkytiems gaminiams.
Naudojimo norma: 2 - 3 g/kg masės - dešroms ir pusgaminiams, 2 g/kg masės - k/r gaminiams (sudėti masažavimo gale).

M59902 RubinalRED

Dažiklis mėsos gaminiams. Tirpus vandenyje.
Naudojimo norma: 0,5 – 1 g/kg masės.

M7360 Kristallut

Greitojo brandinimo ir spalvos stabilizavimo priedas įvairioms šaltai rūkytoms, tepamoms fermentinėms dešroms ir gabaliniams šaltai rūkytiems gaminiams. Naudojamas konservų gamyboje - skonio sustiprinimui, paštetuose - kepenų kartumo sumažinimui. Karštai rūkytiems gaminiams – išorės spalvos intensyvinimui bei skonio sustiprinimui.
Naudojimo norma: Priklausomai nuo gaminio rūšies.

M7440 Farbfest extra stark

Brandinimo ir spalvos stabilizavimo preparatas mėsos produktams. Kaip išorės spalvos stabilizatorius virtų subproduktų gamyboje.
Naudojimo norma: 0,5 – 1 g/kg masės.

M7595 AROSTAR Booster

Skonio stipriklis be „E" mėsos gaminiams.
Naudojimo norma: 0,5 – 1 g/kg masės.

M7651 ZarterLING Power

Kompleksinis preparatas skirtas suteikti sultingumą stambiai ir smulkiai smulkintiems pusfabrikačiams, išlaikyti natūralią spalvą, padidinti išeigą, suminkštinti gatavą produktą.

21460 Karamellzuckersirup

Karamelizuoto cukraus sirupas mėsos gaminių paviršiui dažyti. Tirpus vandenyje. Aptepant kepsnių, karštai rūkytų gaminių paviršius, suteikiama puiki prekinė išvaizda. Prieš naudojimą siūloma skiesti vandeniu santykiu 1:3. Rekomenduojama naudoti merkiant gaminius į paruoštą tirpalą arba įpilant atitinkamą kiekį (skaičiuojant 2g/kg masės) į masažiklį masažavimo ciklo pabaigoje – likus kelioms minutėms (reikalaukite specialisto konsultacijos).
Naudojimo norma: Pagal poreikį.

Kuteravimo priedai

M50157 PERFEKTIN P Intensiv Balt

Kompleksinis fosfatinis kuteravimo preparatas virtoms, karštai rūkytoms, virtoms - rūkytoms, subproduktinėms dešroms ir dešrelėms su spalvos stabilizavimo komponentais.
Naudojimo norma: 3 g/kg masės.

M7720 Optiprall forte

Kompleksinis emulsiklis, kuris naudojamas kaip papildoma kuteravimo priemonė emulsiniams faršo produktams, turintiems didesnį procentinį kiekį riebios žaliavos, bei paštetams ir subproduktinėms dešroms, gaminamiems šaltu būdu. Panaikina riebalų skonį, pagerina konsistenciją, pjūvio vaizdą. Sumažina riebalų išsiskyrimo po apvalkalu („paleidimo”) tikimybę visų rūšių dešrose.
Naudojimo norma: 1–5 g/kg masės.