Marinatai, technologiniai priedai

M4260 GRILLETTE

Aliejus su prieskoniais kepsninėje ruošiamiems mėsos patiekalams.
Naudojimo norma: rekomenduojama 25-30 g/kg mėsos, pabarstant prieskoniais arba pagal skonį.

M4276 Aromette Brauhaus

Marinuojanti pasta – padažas su prieskoniais mėsai. Be E621.
Naudojimo norma: 100 g padažo (pastos)/kg mėsos arba pagal skonį.

M4293 Aromette Kräuterbutter Würzcreme

Marinuojanti pasta – padažas su prieskoniais bei sviesto aromatu ir skoniu. Mėsai ir daržovėms. Be E621.
Naudojimo norma: 100 g padažo (pastos)/kg mėsos arba pagal skonį.

M4277 Aromette Cranberry

Marinuojanti pasta – padažas su spanguolėmis ir prieskoniais mėsai. Be E621.
Naudojimo norma: 100 g padažo (pastos)/kg mėsos arba pagal skonį.

M4296 Aromette Cayenne CL

Marinuojanti pasta – padažas su prieskoniais mėsai. Rudos spalvos su paprikos gabaliukais.  Aštraus skonio. Be E621. Naudojimo norma: 100 g padažo (pastos)/kg mėsos arba pagal skonį.

M4475 Aromette Asia Honig-Sesam CL

Marinuojanti pasta – padažas su prieskoniais mėsai, daržovėms. Be E621.
Naudojimo norma: 150 g padažo (pastos)/kg mėsos, daržovių arba pagal skonį.

M4477 Marinette Asia "süss-sauer" CL

Saldžiarūgštė marinuojanti pasta – padažas su prieskoniais mėsai, daržovėms. Be E621.
Naudojimo norma: 150 g padažo (pastos)/400 g mėsos+600 g daržovių. Į troškintą mėsą sudėti daržoves, padažą ir 5 min. troškinti.

M4550 Marinette Rosso Fertigmarinade o.G.

Marinuojanti pasta – padažas su prieskoniais mėsai. Be E621.
Naudojimo norma: 150 g padažo (pastos)/kg mėsos arba pagal skonį.

M50760 Spice Mix AIOLI

Prieskonių mišinys mėsos gaminiams.
Naudojimo norma: 17 g/kg mėsos.

M59093 Shashlik Spice MIX

Marinatas šašlykams. Be E621.
Naudojimo norma: 20-30 g/kg masės.

M59347 J.D. Barrel Bourbon Gloss Marinade

Marinuojantis padažas (pasta) mėsai su viskiu. Be E621.
Naudojimo norma: 120 g padažo (pastos)/kg mėsos.

M59399 Marinette Typ Kräuterbutter Pulver o.G

Marinatas – padažas mėsai. Su žolelėmis struktūroje, žaliai gelsvos spalvos. Su sviesto aromatu ir skoniu. Kiaulienai, jautienai, paukštienai, žuviai.
Naudojimo norma: 1 kg marinato paruošti reikia: 0,3 kg produkto supilti į 0,55 kg vandens + 0,15 kg aliejaus, lėtai pilant išplakti iki vientisos tirštos masės. Norma: 100 g/kg mėsos.

Be E621.

M5963 Marinette MERANO Pulver o.G.

Marinatas – padažas mėsai. Su natūraliai išdžiovintų Viduržiemio jūros pakrančių žalumynų mišiniu. Oranžinės spalvos. Kiaulienai, jautienai, paukštienai, žuviai. Be E621.
Naudojimo norma: 1 kg marinato paruošti reikia: 0,25 kg produkto supilti į 0,45 kg vandens + 0,3 kg aliejaus, lėtai pilant išplakti iki vientisos tirštos masės. Norma: 100 – 150 g/kg mėsos.

M5964 Marinette JÄGER Pulver o.G.

Marinatas – padažas mėsai. Grybų skonio, paaštrintas žaliaisiais pipirais. Rudas. Kiaulienai, jautienai, paukštienai, žuviai. Be E621.
Naudojimo norma: 1 kg marinato paruošti reikia: 0,25 kg produkto supilti į 0,45 kg vandens + 0,3 kg aliejaus, lėtai pilant išplakti iki vientisos tirštos masės. Norma: 100 – 150 g/kg mėsos.

M5967 Marinette AIOLI Pulver o.G.

Marinatas – padažas mėsai. Su švelniu ir aromatingu česnako skoniu. Geltonas. Kiaulienai, paukštienai, žuviai. Be E621.
Naudojimo norma: 1 kg marinato paruošti reikia: 0,25 kg produkto supilti į 0,45 kg vandens + 0,3 kg aliejaus, lėtai pilant išplakti iki vientisos tirštos masės. Norma: 100 – 150 g/kg mėsos.

M59861 Marinette RIO Plus Pulver

Marinatas – padažas mėsai. Raudonos spalvos, aštrokas. Kiaulienai, jautienai, paukštienai, žuviai.
Naudojimo norma: 1 kg marinato paruošti reikia: 0,2 kg produkto supilti į 0,6 kg vandens + 0,2 kg aliejaus, lėtai pilant išplakti iki vientisos tirštos masės. Norma: 100 g/kg mėsos.

M59869 Shashlik MIX Soft Red

Marinatas šašlykams.
Naudojimo norma: 25 g/kg mėsos.

M59871 Marinette CHINA Pulver

Marinatas – padažas mėsai. Geltonai oranžinės spalvos su prieskonių gabaliukais, saldžiarūgščio skonio. Kiaulienai, paukštienai, žuviai.
Naudojimo norma: 1 kg marinato paruošti reikia: 0,3 kg produkto supilti į 0,55 kg vandens + 0,15 kg aliejaus, lėtai pilant išplakti iki vientisos tirštos masės. Norma: 80 g/kg mėsos. Papildomai galima prisidėti 70 g džiovintų bambukų ūglių, 80 g konservuotų kukurūzų, 50 g džiovintų juodųjų grybų, 100 g džiovintų morkų šiaudelių.

M59873 Marinette MEXICO Pulver

Marinatas – padažas mėsai. Raudonos spalvos su prieskonių, svogūnų gabaliukais. Vidutinio aštrumo. Kiaulienai, jautienai, paukštienai.
Naudojimo norma: reikia: 0,3 kg produkto supilti į 0,55 kg vandens + 0,15 kg aliejaus, lėtai pilant išplakti iki vientisos tirštos masės. Norma: 75-80 g/kg mėsos. Papildomai galima prisidėti 200g konservuotų raudonųjų pupelių ir 200 g konservuotų kukurūzų.

M59878 Marinette Verde Garlic Pulver

Marinatas – padažas mėsai. Su prieskoninėmis žolelėmis struktūroje, žalios spalvos. Su stipriai išreikštu česnaku, sviesto aromatu ir skoniu, krapais. Kiaulienai, jautienai, paukštienai.
Naudojimo norma: 1 kg marinato paruošti reikia: 0,3 kg produkto supilti į 0,55 kg vandens + 0,15 kg aliejaus, lėtai pilant išplakti iki vientisos tirštos masės. Norma: 100-150 g/kg mėsos.